PARTNERS & ERKENNINGEN

Is een objectief en betrouwbaar kwaliteitscertificaat dat onze diensten betrouwbaar en uniek maakt.

Is een kwaliteitscertificaat opgericht door VDAB en FEDERGON waarmee Itinera de kwaliteit van haar diensten garandeert aan de werkgevers en werknemers.

Itinera werkt sinds langs actief samen met VDAB waardoor ze een ruim netwerk heeft ontwikkeld in het voordeel van haar deelnemers en klanten.

De Itinera coaches hebben actief contact met Actiris dankzij hun ruimer dienstenaanbod aan werkzoekenden en werkgevers.

Itinera is een actief lid van de beroepsfederatie van HR-dienstverleners. De uitwisseling van informatie ondersteunt de professionaliteit en kwaliteit van de diensten van Itinera.

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Monitort actief de outplacementactiviteiten van Itinera in het kader van haar wettelijke erkenning als outplacementkantoor.

Waals Gewest

Monitort actief de outplacementactiviteiten van Itinera in het kader van haar wettelijke erkenning als outplacementkantoor.

Loopbaancheque

Itinera is een gemandateerd loopbaancentrum in het kader van de loopbaancheques. Itinera werkt hiervoor actief samen met VDAB.

Woodwize

Via opleidingen, informatiesessies en een professionele dienstverlening draagt Woodwize bij tot veilig en duurzaam werk in alle ondernemingen in de houtsector.

Volta ondersteunt haar partners met opleidingen, advies, strategisch onderzoek, infosessies, uitbetalingen van aanvullende vergoedingen, …

Itinera werkt actief mee met het gratis opleidingsaanbod van de logistieke sector.