Supervisie voor Loopbaancoaches

Als loopbaancoach ervaar je dikwijls het gevoel ‘alleen’ te staan in je werk. Soms blijf je met professionele vragen zitten en zou je graag hierover met een of meerderde collega’s in gesprek gaan. Itinera organiseert daarom Supervisiegroepen loopbaanbegeleiding vanaf 6 deelnemers tot max 8 deelnemers.

Doel

Een antwoord vinden op professionele vragen vanuit een professioneel begeleide interactie met peers.
Het stimuleren van uitwisseling en methodologische verrijking. Leren van en met elkaar.
Het uitbouwen van een netwerk binnen de wereld van loopbaanbegeleiding.

Doelgroep

Professionele loopbaancoaches.

Hoe

Je werkt  zowel met je eigen casussen als met persoonlijke thema’s. De uitwisseling wordt begeleid door een ervaren supervisor. In de eerste sessie is er voldoende aandacht voor kennismaking en veiligheid.

Wie is je supervisor?

Freya Van den Bossche is Master in de communicatiewetenschappen en psychotherapeut in de Interactionele vormgeving. Ze is als supervisor, trainer en docent verbonden aan het Voice Dialogue Instituut, aan VIVES Kortrijk en VIVES Berchem (Educatieve Academie). Met haar eigen onderneming ‘dewereldvanfreya’ geeft ze nu als senior supervisor en docent haar ervaring en kennis door.

“Als supervisor vind ik oog voor zelfzorg heel belangrijk. Daarom geef ik veel aandacht naar veiligheid voor de groep en zorgzaamheid voor jouw kwetsbaarheid als loopbaancoach. Twintig jaar ervaring als psychotherapeut, coach en trainer leerde mij dat het belangrijkste instrument in de begeleiding authenticiteit is. Het is een voorrecht als supervisor mensen dichten bij hun eigen authenticiteit te brengen.”

Waar

  • Itinera – Britselei 15 te Antwerpen. Bekijk de contact pagina voor de bereikbaarheid van ons kantoor.
  • We houden rekening met de geldende en beschermende maatregelen i.v.m COVID-19. Begin november versturen we je een update van het protocol.

Wanneer

  • Wegens de COVID-19 maatregelen hebben we beslist om deze sessies uit te stellen naar een latere datum. We houden je op de hoogte.

Wens je op de hoogte te blijven van de laatste informatie over onze supervisiegroep? Schrijf je hieronder in:

Inschrijven Supervisie Nieuwsbrief
*

Kostprijs

  • € 495,- exclusief BTW (drank en lesmateriaal inbegrepen)
  • Je schrijft je in voor de volledig reeks en je kan aanwezig zijn op alle sessies.
  • Max. aantal inschrijvingen: 8 deelnemers

KMO Portefeuille

Itinera is erkend voor de subsidie van de KMO Portefeuille. Indien u of uw organisatie aan de voorwaarden voldoet, betaalt de Vlaamse Overheid 30 tot 40% van het bedrag van de training.  Het (eventuele) cateringbedrag tot 25 euro per dag per persoon komt ook in aanmerking.  Het BTW bedrag niet, dat wordt rechtstreeks aan Itinera betaald.

Itinera Career & Talent Management is een erkende dienstverlener in het kader van de Kmo-portefeuille onder het nr DV.O105248.

Inschrijvingsformulier supervisie LBB

Inschrijven voor supervisie loopbaanbegeleiding

KMO Portefeuille *
Straatnaam *
Straatnaam
Zip/Postcode
Stad
Land

Privacyverklaring *
Algemene Voorwaarden *
reCAPTCHA